Zeehonden safari vanuit Zierikzee (vol)

Date/Time
Date(s) - 14-06-2020
13:00-15:00

Location
Zierikzee

Category(ies)


zeehonden

Zeehonden safari vanuit Zierikzee (duur vaartocht 2 uur)

 

We vertrekken we voor een vaartocht naar de zeehonden vanuit Zierikzee. Deze boot is vol een extra vaartocht uit st=annaland

We vertrekken vanuit Zierikzee, en varen via het havenkanaal naar een van de diepste punten van het nationaal park de Oosterschelde, het is hier ongeveer 50 meter diep.
Deze diepe plaats is een van de favoriete plaatsen voor de bruinvissen. (Nederlandse Dolfijn) we zien ze hier ook regelmatig.

We varen onder de Zeelandbrug door, naar de zandbank waar de zeehonden op ongeveer 50 meter afstand gezien worden. We vragen bij deze zandbank stilte, zodat we ze niet verstoren. Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.

Het is verstandig tijdig naar Zierikzee te komen, parkeren alleen op een van de parkeerpleinen. De binnenstad is alleen parkeren vergunninghouders. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend. Wij hebben geen kassa aan de wal, u kunt in de boot aan de bar afrekenen.

De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.

Vol = Vol

Bent u afhankelijk van een rolstoel, gelieve dit door te geven bij reservering, zodat wij een rolstoel geschikte boot en zitplaats kunnen regelen.

Voor een impressie van de vaartocht zie Filmpje zeehonden safari

 

Kleine kinderen aan boord

Gelieve bij reservering kinderen t/m 3 jaar mee te tellen, zodat we niet te veel passagiers mee nemen. Wegens de drukte kunnen wij verzoeken kinderwagens te parkeren. Het is prettig kleine kinderen in een draagzak mee te nemen aan boord

 

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.

DutchEnglishFrenchGerman
to top
Bekijk onze folder!