Zeehonden safari vanuit Zierikzee (extra afvaart)

Date/Time
Date(s) - 20-aug-2020
09:30-11:30

Location
Zierikzee

Category(ies)


zeehonden

Zeehonden safari vanuit Zierikzee (duur vaartocht 2 uur)

 

We vertrekken we voor een vaartocht naar de zeehonden vanuit Zierikzee. Deze vaartocht is met de Frisia 2 en niet rolstoel geschikt

We vertrekken vanuit Zierikzee, en varen via het havenkanaal naar een van de diepste punten van het nationaal park de Oosterschelde, het is hier ongeveer 50 meter diep.
Deze diepe plaats is een van de favoriete plaatsen voor de bruinvissen. (Nederlandse Dolfijn) we zien ze hier ook regelmatig.

We varen onder de Zeelandbrug door, naar de zandbank waar de zeehonden op ongeveer 50 meter afstand gezien worden. We vragen bij deze zandbank stilte, zodat we ze niet verstoren. Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.

Aan boord zijn 25 verrekijkers beschikbaar, dit is een extra service, ze zijn niet vooraf te reserveren. U kunt de zeehonden zonder verrekijker goed zien, Wilt u zeker zijn van een verrekijker, is het verstandig zelf een exemplaar mee te nemen. Zeehonden kunnen we niet garanderen, maar uit ervaring weten we dat we in 98% van de vaartochten zeehonden zien.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Het is verstandig tijdig naar Zierikzee te komen, parkeren alleen op een van de parkeerpleinen. De binnenstad is alleen parkeren vergunninghouders. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend. Wij hebben geen kassa aan de wal, u kunt in de boot aan de bar afrekenen.

De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.

Vol = Vol

Bent u afhankelijk van een rolstoel, gelieve dit door te geven bij reservering, zodat wij een rolstoel geschikte boot en zitplaats kunnen regelen.

Voor een impressie van de vaartocht zie Filmpje zeehonden safari

Kostprijs

 

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 11 jaar       € 10,–

vanaf 12 jaar                         € 14,–

 

Kleine kinderen aan boord

Gelieve bij reservering kinderen t/m 3 jaar mee te tellen, zodat we niet te veel passagiers mee nemen. Wegens de drukte kunnen wij verzoeken kinderwagens te parkeren. Het is prettig kleine kinderen in een draagzak mee te nemen aan boord

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Bekijk onze folder!