Zeehonden safari vanuit Zierikzee

Date/Time
Date(s) - 30-mei-2024
13:00-15:00

Location
Zierikzee

Category(ies)


zeehonden

Zeehonden safari vanuit Zierikzee (duur vaartocht 2 uur)

 

De binnen zitplaatsen zijn bijna volgeboekt. Bij droog weer hebben we de buitendekken beschikbaar en kunnen er 100 gasten extra mee. Bij droog weer kunt u zonder reservering 5 minuten voor afvaart inschepen en aan boord betalen.

We vertrekken we voor een vaartocht naar de zeehonden vanuit Zierikzee.

We vertrekken vanuit Zierikzee, en varen via het havenkanaal naar een van de diepste punten van het nationaal park de Oosterschelde, het is hier ongeveer 50 meter diep.
Deze diepe plaats is een van de favoriete plaatsen voor de Bruinvissen. (Nederlandse Dolfijn) we zien ze hier ook regelmatig.

We varen onder de Zeelandbrug door, naar de zandbank waar de zeehonden op ongeveer 50 meter afstand gezien worden. We vragen bij deze zandbank stilte, zodat we ze niet verstoren. Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Het is verstandig tijdig naar Zierikzee te komen, parkeren alleen op een van de parkeerpleinen. De binnenstad is alleen parkeren vergunninghouders. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend. Wij hebben geen kassa aan de wal, u kunt in de boot afrekenen.

De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.

Bent u afhankelijk van een rolstoel, gelieve dit door te geven bij reservering, zodat wij een rolstoel geschikte boot en zitplaats kunnen regelen.

Voor een impressie van de vaartocht zie Filmpje zeehonden safari

Actuele Prijslijst

 

Door te boeken gaat u akkoord met de prijslijst.

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.

Bekijk onze folder!