Zeehonden safari vanuit Zierikzee met gids van natuurmonumenten

Date/Time
Date(s) - 06-apr-2022
13:00-15:00

Location
Zierikzee

Category(ies)


zeehonden

Zeehonden safari vanuit Zierikzee (duur vaartocht 2 uur)

Deze vaartocht is geannuleerd wegens wind

Marifoonbericht

Opgesteld: woensdag 6 april 2022 06.09 uur 

Waarschuwing voor de scheepvaart:

Vlissingen Zierikzee Hoek van Holland IJmuiden
zuidwest 7Texel Rottum Delfzijl Harlingen IJsselmeer Marken
zuidwest 6

Weeroverzicht:

Complex laag nabij Schotland beweegt naar de Noordelijke Noordzee. Bijbehorende troggen bewegen oostwaarts over de Noordzee. 

Verwachting van 08:00 tot 20:00 uur:

Vlissingen Hoek van Holland IJmuiden
zuidwest 6, toenemend 6-7, later mogelijk 8,af en toe regen of een bui,zicht goed, in neerslag matig later mogelijk slechtZierikzee
zuidwest 5-6, spoedig in het westelijk deel mogelijk 7,af en toe regen of motregen,zicht goed, in neerslag matig, mogelijk slecht

We vertrekken we voor een vaartocht naar de zeehonden vanuit Zierikzee.

We vertrekken vanuit Zierikzee, en varen via het havenkanaal naar een van de diepste punten van het nationaal park de Oosterschelde, het is hier ongeveer 50 meter diep.
Deze diepe plaats is een van de favoriete plaatsen voor de Bruinvissen. (Nederlandse Dolfijn) we zien ze hier ook regelmatig.

We varen onder de Zeelandbrug door, naar de zandbank waar de zeehonden op ongeveer 50 meter afstand gezien worden. We vragen bij deze zandbank stilte, zodat we ze niet verstoren. Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Het is verstandig tijdig naar Zierikzee te komen, parkeren alleen op een van de parkeerpleinen. De binnenstad is alleen parkeren vergunninghouders. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend. Wij hebben geen kassa aan de wal, u kunt in de boot afrekenen.

De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.

Bent u afhankelijk van een rolstoel, gelieve dit door te geven bij reservering, zodat wij een rolstoel geschikte boot en zitplaats kunnen regelen.

Voor een impressie van de vaartocht zie Filmpje zeehonden safari

Actuele Prijslijst

Wegens Corona worden de voorschriften regelmatig aangepast, U kunt de actuele voorschriften lezen

Door te boeken gaat u akkoord met de nieuwe prijslijst en voorschriften.

 

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.

Bekijk onze folder!