Zeehonden safari vanuit Zierikzee/ ST-ANNALAND Geen begane grond / rolstoelplaatsen beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 29-sep-2021
13:00-15:00

Location
Zierikzee

Category(ies)zeehonden

Zeehonden safari vanuit Zierikzee / ST-ANNALAND (duur vaartocht 2 uur)

WEGENS DE VERWACHTE WIND IS DEZE VAARTOCHT VERPLAATST NAAR VERTREK VANUIT ST-ANNALAND

De rolstoel verdieping is volgeboekt, de stoeltjes lift naar de 1e verdieping is terug.

Gasten welke niet vast in de rolstoel zitten kunnen mee op deze tocht. Gasten welke niet over kunnen op de lift, gelieve een andere datum te kiezen.

We vertrekken we voor een vaartocht naar de zeehonden vanuit Zierikzee.

We vertrekken vanuit Zierikzee, en varen via het havenkanaal naar een van de diepste punten van het nationaal park de Oosterschelde, het is hier ongeveer 50 meter diep.
Deze diepe plaats is een van de favoriete plaatsen voor de bruinvissen. (Nederlandse Dolfijn) we zien ze hier ook regelmatig.

We varen onder de Zeelandbrug door, naar de zandbank waar de zeehonden op ongeveer 50 meter afstand gezien worden. We vragen bij deze zandbank stilte, zodat we ze niet verstoren. Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Het is verstandig tijdig naar Zierikzee te komen, parkeren alleen op een van de parkeerpleinen. De binnenstad is alleen parkeren vergunninghouders. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend. Wij hebben geen kassa aan de wal, u kunt in de boot aan de bar afrekenen.

De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.

Vol = Vol

Bent u afhankelijk van een rolstoel, gelieve dit door te geven bij reservering, zodat wij een rolstoel geschikte boot en zitplaats kunnen regelen.

Voor een impressie van de vaartocht zie Filmpje zeehonden safari

Actuele Prijslijst

Wegens Corona worden de voorschriften regelmatig aangepast, U kunt de actuele voorschriften lezen

Door te boeken gaat u akkoord met de nieuwe prijslijst en voorschriften.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Bekijk onze folder!