Dagje naar Zierikzee vanuit Sint-Annaland

Date/Time
Date(s) - 04-jul-2023
09:00-17:00

Location
Sint-Annaland

Category(ies)


 

Bezoek aan Zierikzee

 

Op dinsdag in de maanden juli en augustus is het mogelijk naar Zierikzee te varen  vanuit Sint-Annaland.
Zierikzee is een oude stad van ongeveer 600 jaar oud. Dit kunt u mooi zien aan de binnenstad met veel oude gebouwen. Het historische stadje heeft heel veel leuke kleine winkeltjes, maar ook de grotere winkel ketens zoals Xenos, Kruidvat en Hema kunt u hier terug vinden.

 

In de zomer bruist het van gezelligheid. Een plaatsje waar vele toeristen en dagjes mensen komen. Horeca en terrassen in overvloed. De winkels zijn op zondag gesloten.

Er zijn bijna dagelijks evenementen: kijk hier voor de actuele evenementen.

Voor de fiets liefhebber is het mogelijk de fiets mee aan boord te nemen (beperkt ruimte) en een mooie fietstocht over Schouwen Duiveland te maken. Gelieve deze vooraf te reserveren. Duur van de oversteek is 1,5 uur. Enkele reis is mogelijk. Wenst u fiets mee te nemen of enkele reis te boeken, gelieve dit bij opmerkingen door te geven.

In de maanden  maart t/m  december varen we regelmatig naar Zierikzee voor groepen en bussen. Wenst u  mee te varen, neem dan telefonisch contact op over de mogelijkheden. Eventueel combinatie met een zeehonden-safari is dan mogelijk. tel 06-53 47 03 30

kostprijs: zie bijlagefrisia foto 017

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Bekijk onze folder!