Dagje naar Zierikzee vanuit Kamperland (Roompot Beach Resort ) (Geannuleerd wegens defect schip)

Date/Time
Date(s) - 19-aug-2022
11:00-17:30

Location
Roompot Beach resort Kamperland

Category(ies)


Dagje naar Zierikzee

Op donderdag en vrijdag in de maanden juli en augustus is het mogelijk naar Zierikzee te varen  vanuit  Roompot Beach resort in Kamperland. Park is vrij toegankelijk. U kunt gratis parkeren bij de boot.

Zierikzee is een oude stad van ongeveer 600 jaar oud. Dit kunt u mooi zien aan de binnenstad met veel oude gebouwen. Het heeft heel veel leuke kleine winkeltjes, maar ook de grotere winkel ketens zoals Xenos, Kruidvat en Hema kunt u hier terug vinden.

In de zomer bruist Zierikzee van gezelligheid. Een plaatsje waar vele toeristen en dagjes mensen komen.  Horeca en terrassen in overvloed.

De vaartocht

Het is mogelijk mee te varen, enkele uren hier te vertoeven, en eind van de middag terug te varen.  Op donderdag is het weekmarkt. Buiten deze vaste evenementen is er veel te beleven kijk hier voor de actuele evenementen .

Voor de fiets liefhebber is het mogelijk de fiets mee aan boord te nemen, en een mooie fietstocht over Schouwen Duiveland te maken. De fietsplaatsen zijn beperkt reserveer deze vooraf.

Nationaal Park Oosterschelde:

We varen over het Nationaal park Oosterschelde. Hier leven veel zeehonden. Deze vaartocht wordt met hoog en met laag water gevaren, waardoor er niet altijd zandbanken zijn. Wilt u zeker zijn van zeehonden boek dan een van onze zeehonden safari tochten.

Niet alleen de zeehond leeft in de Oosterschelde maar ook de bruinvis, Een bruinvis is een Nederlandse dolfijnensoort welke 1,5 meter lang kan worden. Regelmatig zien we bij mooi rustig weer bruinvissen tijdens deze vaartocht.

kostprijs: klik hierfrisia foto 017

 

U kunt een enkele reis nemen, en per fiets terug gaan. Kijkt u voor de afvaart even naar de windrichting.

Graag bij opmerkingen vermelden welk tijdstip u enkele reis wenst

Frisia 2 maximaal 10 fietsen

 

Afvaarttijd Kamperland, Roompot Beach Resort 11.00 uur

Aankomst Zierikzee 12.30 uur

Vertrek Zierikzee 16.00 uur

Aankomst Kamperland, Roompot Beach Resort 17.30 uur

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Bekijk onze folder!