Frisia Rondvaarten, zeehondensafari, feesten en partijen op maat

Frisia Rondvaarten, voor al uw feesten en partijen, zeehondensafari, rondvaarten.

Het is mogelijk feesten en partijen in te richten naar uw wensen, compleet inclusief catering. Afvaarttijden, afvaartplaatsen  e.d. zijn in overleg af te spreken.
Huwelijksfeest, verjaardagsfeest, jubileumfeest: aan boord van de Frisia maakt het uw dag onvergetelijk!

Ga mee op zeehondensafari in Nationaal Park Oosterschelde:

Frisia rondvaarten ~ uniek in Nederland: ~onze zeehondensafari~!

Op één van de zandbanken in de Oosterschelde is een grote groep zeehonden neergestreken waar we met laag tij heel dichtbij kunnen komen. Tijdens de speciale zeehondensafari van Frisia rondvaarten nemen we uitgebreid de tijd om in stilte van deze prachtige dieren te genieten. Een unieke kans!

Onze

zeehondensafari

begint in Sint-Annaland (tocht van 2,5 uur) of in Zierikzee (tocht van 2 uur). Een natuurervaring met prachtig zicht op de langste brug van Nederland en een grote kans om ook bruinvissen (de Nederlandse dolfijn) te zien.

Aan boord zijn 25 verrekijkers beschikbaar, dit is een extra service, ze zijn niet vooraf te reserveren. U kunt de zeehonden zonder verrekijker goed zien, Wilt u zeker zijn van een verrekijker, is het verstandig zelf een exemplaar mee te nemen. Zeehonden kunnen we niet garanderen, maar uit ervaring weten we dat we in 98% van de vaartochten zeehonden zien.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Van april tot en met oktober varen we volgens een schema waarbij we altijd een salon beschikbaar hebben voor een groep tot 80 personen. Daarnaast is het zeven dagen per week mogelijk om onze boot voor een privésafari af te huren.

Frisia Rondvaarte, zeehondensafari

Bekijk onze folder!