Kamperland – Sophia Boulevard / Zierikzee ’t Luitje

Adres
Sophiaboulevard
Kamperland


4493 PL
Nederland


De Aanlegplaats:

Op het vakantiepark Roompot Beach resort in Kamperland hebben we een aanlegplaats aan de Sophia Boulevard. Kamperland heeft 2 havens, Sophiahaven aan de Oosterschelde zijde, en de Uithaven aan de Veersemeer Zijde. Wij vertrekken vanaf de Oosterschelde zijde.

De Sophiahaven is op het vakantiepark Roompot Beach resort. Dit vakantiepark is gratis toegankelijk. U mag bij de aanlegplaats parkeren. Dit vakantiepark ligt tegen het plaatsje Wissenkerke aan.

Minder valalide:

De vaartochten worden met beide schepen gevaren.

De grote Frisia is geschikt voor duw rolstoelen.  In Zierikzee stappen we op een andere verdieping van het schip af. Deze Frisia heeft een stoeltjeslift om naar de andere verdieping te komen. Kunt u niet overstappen, adviseren wij u een andere vertrekhaven te kiezen.

De Frisia 2 heeft trappen op het schip en geen aangepast toilet. Kunt u een paar stapjes lopen, is het geen probleem om mee te varen. Zit u vast in de rolstoel, adviseren wij u een andere haven te kiezen.

Bent u rolstoel afhankelijk, kunt u telefonisch informatie inwinnen, welk schip er gepland staat. Wij helpen u graag verder.

 

Fietsen:

Wij kunnen fietsen mee nemen aan boord. Het schip Frisia neemt maximaal 30 fietsen mee. De Frisia 2 maximaal 10 op deze vaartocht. Bakwagens en niet inklapbare aanhangwagens kunnen wegens te weinig ruimte geweigerd worden. In Zierikzee leggen we een gangway uit voor de fietsen en voor de voetgangers. De Fietsen helpen we verder. Omdat de brug steil is, kunnen hier geen rolstoelen overheen

Kinderwagens:

Kinderwagens kunnen mee aan boord. U bent zelf verantwoordelijk voor het tillen over de trappen van de wagens. Aan boord is het prettig kleine kinderen in een draagzak bij u te dragen.

 

 

 

Komende tochten vanaf deze locatie:

DutchEnglishFrenchGerman
to top
Bekijk onze folder!