Kamperland – Sophia Boulevard / Zierikzee ’t Luitje

Adres
Sophiaboulevard 1a
Kamperland
Zeeland

4493 PL
Nederland


De Aanlegplaats:

Op het vakantiepark Roompot Beach resort in Kamperland hebben we een aanlegplaats aan de Sophia Boulevard. Kamperland heeft 2 havens, Sophiahaven aan de Oosterschelde zijde, en de Uithaven aan de Veersemeer Zijde. Wij vertrekken vanaf de Oosterschelde zijde.

De Sophiahaven is op het vakantiepark Roompot Beach resort. Dit vakantiepark is gratis toegankelijk. U mag bij de aanlegplaats parkeren. Dit vakantiepark ligt tegen het plaatsje Wissenkerke aan.

Minder valalide:

De vaartochten wordt met het schip Frisia 2 gevaren, en is niet rolstoel geschikt

De Frisia 2 heeft trappen op het schip en geen aangepast toilet. Kunt u een paar stapjes lopen, is het geen probleem om mee te varen. Zit u vast in de rolstoel, adviseren wij u een andere haven te kiezen.

 

Fietsen:

Wij kunnen fietsen mee nemen aan boord.  De Frisia 2 maximaal 10 op deze vaartocht. Bakwagens en niet inklapbare aanhangwagens kunnen wegens te weinig ruimte geweigerd worden.

Kinderwagens:

Kinderwagens kunnen mee aan boord. U bent zelf verantwoordelijk voor het tillen over de trappen van de wagens. Aan boord is het prettig kleine kinderen in een draagzak bij u te dragen. Bij drukke tochten kan u gevraagd worden de kinderwagen in te klappen en in de garderobe te parkeren

 

 

 

Komende tochten vanaf deze locatie:

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Bekijk onze folder!