Zierikzee

Adres
't luitje
Zierikzee
Zeeland

4301 AS
Nederland


Zierikzee – Het Luitje (4301 AS)

 

Vanuit Zierikzee kunnen vertrekken vanaf de opstap locatie Het Luitje. Deze opstap locatie kunt u niet parkeren, alleen gasten slecht ter been kunt u hier afzetten. Deze opstapplaats is vlak bij de Nieuwe haven en Het Bolwerk. (Niet aan de Poortkade)

Deze opstap locatie is rolstoel geschikt.  Bussen kunnen tot bij de boot komen, waarna zij kunnen parkeren aan de Hoofdpoortstraat (50 meter vanaf het schip)

Auto’s kunnen gratis parkeren op de parkeerplaats Hoofdpoortstraat(P4) . Deze parkeerplaats is heel snel vol. Een groot gedeelte is gereserveerd voor vergunninghouders. Er zijn berperkt vrije plaatsen

Alternatief is parkeren op de parkeerplaats Havenpark/ Centrum (P1). Dit is op 5 minuten loopafstand een nieuwe grote gratis parkeerplaats. Wij adviseren u, indien u goed ter been bent, op deze parkeerplaats te parkeren

Wij adviseren U niet buiten de parkeervakken te parkeren, of op vergunning houders parkeerplaatsen.

IN VERBAND MET DE PARKEERDRUKTE IN ZIERIKZEE ADVISEREN WIJ U MINIMAAL 1 UUR VOOR AFVAART IN ZIERIKZEE TE ZIJN. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend. Tickets kunt u in de boot afrekenen. Wij hebben geen kantoor aan de wal.

 

parkeerplaatsoverzicht 

frisia foto 017
Het luitje Zierikzee

 

 

Komende tochten vanaf deze locatie:

DutchEnglishFrenchGerman
to top
Bekijk onze folder!