Oosterschelde vaartocht vanuit Sint-Annaland

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 14-04-2018
14:30-18:00

Location
Sint-Annaland

Category(ies)


zeehonden

Oosterschelde vaartocht vanuit Sint-Annaland (duur vaartocht 3 1/2 uur)

Deze vaartocht is met de Frisia 2 en niet rolstoel geschikt

We vertrekken we voor een vaartocht naar de Oosterschelde vanuit Sint-Annaland. Deze vaartocht zal gegidst worden door de kapitein. De kapitein heeft een cursus Gastheerschap Oosterschelde gevolgd.

We vertrekken vanuit St-Annaland, en varen via de Krabbenkreek het nationaal park de Oosterschelde op. De Krabbenkreek is een schitterend natuurgebied waar bij eb, de schorren en slikken droog vallen. Dit gebied wordt gezien als een wegrestaurant voor vele vogels. Regelmatig wordt hier ook de lepelaar gesignaleerd.

Door de stroming van de Oosterschelde zijn er diepe putten ontstaan onder het wateroppervlak/ In deze diepe putten zien we regelmatig vinnetjes van Bruinvissen boven komen   (Nederlandse Dolfijn)

We varen richting Zierikzee, waar een aantal gasten van boord gaan, u kunt NIET gaan passageren, de boot vertrekt direct terug.

Deze vaartocht varen we rond hoog water, de zandbanken staan onder, het kan dat er een zeehond zijn kopje naast de boot boven steekt, maar garanderen kunnen we dit niet.

Aan boord zijn 25 verrekijkers beschikbaar, dit is een extra service, ze zijn niet vooraf te reserveren.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de  tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Het is verstandig tijdig naar Sint-Annaland te komen, parkeren gratis bij de boot. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend.

De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.

Bent u rolstoel afhankelijk, gelieve telefonisch te reserveren, op deze vaartocht wordt afwisselend met beide schepen gevaren. Wij kunnen u adviseren welke tocht voor u geschikt is.

Vol = Vol

KOSTPRIJS

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 11 jaar       € 10,–

vanaf 12 jaar                    € 14,–

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

DutchEnglishFrenchGerman
to top
Bekijk onze folder!