Zeehonden safari vanuit Gorishoek (Scherpenisse)

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 18-08-2018
13:00-15:30

Location
Gorishoek

Category(ies)


zeehonden

Zeehonden safari vanuit Gorishoek (duur vaartocht 2 1/2 uur)

Deze vaartocht is met de Frisia 2, en niet rolstoel geschikt

We vertrekken we voor een vaartocht naar de zeehonden vanuit Gorishoek. Deze vaartocht zal gegidst worden door de kapitein. De kapitein heeft een cursus Gastheerschap Oosterschelde gevolgd.

We vertrekken vanuit Gorishoek, en varen het nationaal park de Oosterschelde op. .

Door de stroming van de Oosterschelde zijn er diepe putten ontstaan onder het wateroppervlak/ In deze diepe putten zien we regelmatig vinnetjes van Bruinvissen boven komen   (Nederlandse Dolfijn). Voor de haven van Gorishoek worden deze regelmatig gesignaleerd.

We varen niet onder de Zeelandbrug door, maar we zien hem wel heel mooi liggen. Bij de  zandbank waar we de zeehonden kunnen zien, vragen we gepaste stilte, zodat we ze op ongeveer 50 meter kunnen naderen.  Te veel geluid veroorzaakt onrust bij de groep zeehonden.

Aan boord zijn 25 verrekijkers beschikbaar, dit is een extra service, ze zijn niet vooraf te reserveren. U kunt de zeehonden zonder verrekijker goed zien, Wilt u zeker zijn van een verrekijker, is het verstandig zelf een exemplaar mee te nemen. Zeehonden kunnen we niet garanderen, maar uit ervaring weten we dat we in 98% van de vaartochten zeehonden zien.

Tijdens de vaartocht is bar en keuken geopend. Wegens de enorme belangstelling voor de zeehonden-safari tochten is het noodzakelijk vooraf uw tickets te reserveren.

Het is verstandig tijdig naar Gorishoek (Scherpenisse) te komen, parkeren gratis bij de boot. De boot is 30 minuten voor afvaart geopend.

De boot vertrekt op tijd, indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden.

Bent u rolstoel afhankelijk? Helaas is deze vaartocht niet geschikt, De rolstoel geschikte Frisia vaart regelmatig vanuit St-Annaland en Zierikzee

Vol = Vol

KOSTPRIJS

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 11 jaar       € 10,–

vanaf 12 jaar                         € 14,–

 

 

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.

DutchEnglishFrenchGerman
to top
Bekijk onze folder!